O nama

Tvrtka Fotosolar d.o.o. ima sjedište u Poreču. Nakon višegodišnjeg međunarodnog praktičnog rada i stečenog iskustva u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, osnovali smo prvo obrt Elektron, a potom nakon niza uspješnih projekata, Fotosolar d.o.o. osnivamo kao tvrtku koja proaktivno prati rast na tržištu i progresivnu stanogradnju, renoviranje vila, apartmana, apartmanskih naselja, kampova, ugostiteljskih objekata,te implementiranje obnovljivih izvora električne energije u svakodnevni život za potrebe kućanstava, te industrije. Iza sebe imamo 15 godišnje iskustvo i niz referentnih poslova.

Naša odlika je vrhunska kvaliteta i brza izvedba i montaža elektroinstalacija, projektiranje i montaža fotonaponskih solarnih elektrana, certificirani smo za montažu solarnih elektrana u suradnji sa vrhunskim proizvođačima opreme za solarne elektrane.

Svojim iskustvom i osposobljenošću rješavamo sve!

Cilj

Na području cijele Istre, cilj nam je ustrajati na kvaliteti, konkurentnosti, korektnim cijenama, garancijom kvalitete mterijala i izvedbe opravdati dosadašnji ugled, te rasti i pratiti trendove i potrebe klijenata te razvoja tehnologije i samoodrživog razvoja i izgradnje sa osjećajem za ekologiju i svijest o odgovornom odnosu prema klijentu i radniku, uz stalno educiranje u RH i inozemstvu.